Livrare și Retur gratis de la 250lei.

10 Conturi de Instagram pentru Femei Puternice

Publicat la data de 16 August 2017

Timpurile în care singurele roluri ale femeii erau să dea naștere și să aibă grijă de casă au apus de mult. Astăzi trăim în era femeilor puternice și independente, sau cum le place străinilor sa le spună boss ladies! Femei și fete de pe întreg mapamondul au înteles că pot să facă tot ceea ce poate face și un barbăt și că termenul puternic nu este antonim termenul feminin.

 

A fi o boss lady nu înseamnă neapărat să fii directorul unei companii din topul 100 Forbes, înseamnă să fii ”directorul” vieții tale, să nu ai nevoie de permisiunea tatălui, a soțului sau a societătii pentru a-ți urma visurile și să faci lucrurile care te fac cu adevărat fericită chiar dacă acele lucruri contrazic modelul tradițional al femeii.

 

Chiar dacă femeile puternice și indepedente  exprimă încredere în sine, determinare și putere, sunt tot oameni și în unele zile au nevoie de un ghiont pentru a putea merge mai departe. Poate au nevoie de motivație, inspirație sau un grup de fete cu aceeași gândire ca a lor care să le încurajeze și să le înteleagă. Mulțumită unei inveții grozave, numită rețelele sociale, poți să ai toate acelea și mai mult la discreția unei atingeri de deget. Folosită întelept, Instagram poate deveni un instrument valoros pentur orice girl boss.

 

Aici sunt (în oridine aleatorie) top 10 conturi de Instagram pentru femei puternice pe care ar fi trebuit să începi să le urmărești...ieri!

 

1. @Girlboss

 

Numele spune tot! Acest cont postează imagini cu citate motivaționale, poze trăznite a unor fete cu povești de viață inspirative, dar si imagini amuzante și organizează concursuri. E exact ceea ce ai nevoie când vrei să simți acele vibrațiile de femei puternice cum plutesc în aer!

 

 

2. @Refinery29

 

După cum o spun chiar ei, oamenii de la Refinery29 își doresc să creeze ”o lume în care femeile simt, văd și își revendică puterea”. Feedul lor este plin de citate inspiraționale aparținând unor femei memorabile, poveștile femeilor de succes din diferite domenii de activitate și cireașa din vârf: imagini amuzante în care toate femeile se pot regăsi.


 

3. @girlsbuildingempires

 

Un nume grozav și un conținut pe măsură! Citate care au rolul să te inspire înscripționate pe imagini superbe care merită să apară în secțiunea de noutăți în contul tău de Instagram.

 

 

4. @empoweringwomennow

 

Empowering Women Now se focusează mai mult pe relații, romantice sau platonice. Doldoră de sfaturi valoroase, acest cont ne învață despre importanța autodezvoltării, despre faptul că trebuie să avem standarde înalte vis a vis de propria persoană, dar mai ales față de cei din jurul nostru și despre faptul că nu trebuie să te temi să fii singură.

 

 

5.@emilywweis

 

Trage cu ochiul spre viața lui Emily Weiss, o boss lady care a inceput de la zero. Este fondatoarea și directorul executiv al firmei de cosmetice de succes Glossier și un model pentru noi toate.

 

 

6. @womensmarch

 

Cu mai mult de jumătate de milion de urmăritori, contul de Instagram @thewomensmarch reprezintă o mișcare ce nu mai poate fi ignorată. Women's March (Marșul femeilor) luptă pentru egalitate în general, dar și pentru drepturilor femeilor de culoare sau transexuale, abordând subiecte sensibile ale realității zilei de azi. Îți recomandăm să arunci o privire.

 

7.@huffpostwomen

 

Galeria HuffPost Women's ne oferă un mix distractiv de imagini care provoacă râsul și citate care aparțin unor femei remarcabile și care ne provoacă să ne punem întrebări.

 

 

8. @makerswomen

Îți voi spune doar atât: acest cont se focusează pe probleme mai serioase precum diferențele salariale dintre femei și bărbați și îl voi lăsa să se descrie singur: ”o platformă care spune povestea femeilor deschizătoare de drumuri de astăzi și mâine.”

 

 

 

9. @sophiaamoruso

 

Poftim? Nu ai auzit de Sophia Amoruso? Să îți fie rușine! Lăsând gluma la o parte, Sophia este cea care a inventat termenul ”girlboss” cu cartea ei numită astfel. Este o femeie de afaceri stilată, fondatoarea magazinului online Nasty Gal, scriitoare și duce o viață de invidiat. Oh și Forbesc a numit-o printre cele mai bogate feme care au pornit de la zero din lume. O super femeie a timpurilor noastre!

 

 

10. @femalecollective

 

Feedul The Female Collective chiar ne face să fim mândre de faptul că suntem femei! Misiunea lor este să ”celebreze, să ridice și să încurajeze femeile”, o misiune la care excelează. Kudos!

 

Care dintre aceste conturi este favoritul tău?

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru