Livrare și Retur gratis de la 250lei.

4 idei pentru a-ți recicla bijuteriile

Publicat la data de 16 August 2017

Oricât ne-am dori, bijuteriile noastre favorite nu sunt, din păcate, eterne. Totuși, chiar dacă sunt afectate de trecerea timpului și își mai pierd din farmec, asta nu înseamnă că nu le putem recicla!

Iți oferim patru idei prin care le poți oferi bijuteriilor preferate o a doua șansă!

 

1. Vinde-le

Dacă ai bijuterii din aur, argint sau platină le poți vinde bijutierilor pe bani frumoși. Metalele prețioase se topesc, iar apoi se folosesc la confecționarea bijuteriilor noi. 

Vei obține bani frumoși și din vânzarea bijuteriile cu pietre prețioase precum smaralde, rubine sau safire. Încearcă la magazinele de antichități.

Recicleaza bijuteriile

 

2. Transformă-le în alte bijuterii 

Ai un lănțișor care s-a rupt sau a ruginit, dar are un medalion interesant? Folosește-l pe post de broșă! 

Ai o pereche de cercei a căror încuietoare s-a stricat? Sau un cercel rămas fără pereche? Agață-l de un lănțișor pe post de medalion!

 

3. Folosește-le ca piese de schimb

Dacă o bijuterie este într-atât de deteriorată sau nu îți mai place deloc și unica variantă rămâne să o arunci, atunci păstrează măcar încuietorile de la cercei, brățări sau coliere căci cu siguranță se vor dovedi folositoare mai târziu. 

 

4. Donează-le

Cel mai nobil lucru pe care îl poți face este să donezi bijuteriile pe care nu le mai folosești unor organizații sau magazine caritabile. Profitul obținut din vânzarea lor va ajuta niște oameni aflați în situații delicate, iar tu te vei bucura de o casetă de bijuterii mai puțin aglomerată.

Circle ring

SalveazăSalvează

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru