Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Cum să afli ce măsură poartă la inel fără ca ea să își dea seama!

Publicat la data de 16 August 2017

Indiferent că vrei să o ceri de soție sau doar să îi oferi un inel cu ocazia zilei de naștere, ai de trecut niște hopuri. Pe lângă alegerea unui model pe placul iubitei tale, trebuie să alegi și mărimea corectă a inelului!

Pentru că la capitolul design avem încredere în tine că știi gusturile alesei tale, noi îți venim în ajutor cu câteva trucuri doar pentru a afla mărimea pe care o poartă ea la inel:

Cea mai simpla variantă este să ”împrumuți” unul dintre inelele pe care le are deja și să îl duci la un bijutier pentru a-l măsura. Asigură-te că este plecată de acasă și nu va observa lipsa bijuteriei. De asemenea, asigură-te că poartă inelul pe care l-ai luat pe degetul inelar de la mâna stângă căci, evident, degetele variază în dimensiune.

 

Cum sa aflii masura inelului ei

 

Dacă are o prietenă care s-a logodit de curând fă-ți-o complice! Data viitoare când fetele se întâlnesc propune ”spontan” să facă schimb de inele să vadă cum le stă. Iubita ta va comenta probabil despre marimea inelului, dar și de model astfel vei afla și ce îi place.

Dacă aleasa ta are un somn adânc, profită de situație, pur și simplu măsoară-i degetul inelar în somn! Ai nevoie doar de o sfoară sau ață pe care să o înfășori în jurul degetului ei și apoi măsoară lungimea porțiunii care a înconjurat degetul.

În ultimă instanță poți pur și simplu să o întrebi! Multe cupluri discută despre logodnă înainte ca cererea în căsătorie să aibă loc, iar dacă și voi vă numărați printre acele cupluri, ar trebui să vină ca un lucru firesc să o întrebi marimea inelului.

Dacă niciuna dintre idei nu îți surâde, nu te întrista! Inelele pot fi modificare, dar ține minte că e mai usor să micșorezi un inel prea mare decât să lărgești un inel prea mic.

 

Cum sa aflii masura inelului ei

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru