Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Care este semnificația "inelului eternitate"

Publicat la data de 10 August 2017

Există dovezi care arată că inelele eternitate există încă de pe vremea egiptenilor antici. Soții obișnuiau să dăruiască șotiilor un inel care reprezenta dragostea lor pentru ele. Aceste inele antice aveau forma unui șarpe care își înghite propria coadă și reprezentau ciclul infinit de iubire și viață al naturii. 

Inelul Infinity

 

În prezent, inelele eternitate au diverse forme si design-uri, mai puțin extravagante, dar semnificația lor rămâne aceeași: iubirea veșnică, loialitatea și angajamentul asumat. De aceea, de multe ori inelele eternitate sunt dăruite la aniversări ale relațiilor sau cu ocazia căsătoriei.  

Inelul eternitate

Inelul eternitate poate fi purtat pe orice deget de la oricare dintre mâini, dar multe femei aleg să îl poarte pe degetul inelar, alături de verighetă și inel de logodnă ca semn al angajamentului luat față de bărbatul iubit. Dacă și tu îți dorești un astfel de trio trebuie să fii atentă ca toate inelele să fie create din același metal pentru ca aspectul final să fie unul armonios.

O altă semnificație a inelelor de acest tip este loialitatea, astfel că poate fi dăruit și în semn de prietenie eternă. În acest caz, când inelul nu semnifică o relație romantică, specialiștii ne recomandă să nu purtăm inelul pe degetul inelar care este rezervat în mod tradițional verighetei.

SalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalvează

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru