Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Cum să călătorești corect cu bijuterii

Publicat la data de 20 July 2017

Sperăm că deja ți-ai rezervat vacanța pentru vara aceasta sau deja te-ai și bucurat de ea, iar dacă nu, sperăm să o faci de curând.

Când vine vorba de călătorii, unul dintre cele mai stresante momente este împachetatul bagajelor! Ți-e teamă că nu vei avea tot ce este necesar și ajungi să împachetezi mult prea multe lucruri, ceea ce creează frustrări și dificultăți în transportul valizelor.

Pentru că ne face plăcere să îți oferim sfaturi utile și pentru că, știi deja, adorăm bijuteriile, am creat o listă de trucuri pentru a călători în siguranță cu bijuterii tale.

În primul rând ar trebui să lași acasă piesele pe care îți este teamă să le pierzi, adică verigheta sau bijuterii cu o mare valoare materială sau emoțională. Cel mai bine este să iei cu tine bijuterii care pot fi ușor îngrijite și înlocuite.

Care este modul corect de a transporta piesele tale dragi? Te sfătuim să investești într-o cutie de transport specială pentru bijuterii. Găsești o mulțime de modele la prețuri decente pe Amazon.

Dacă nu dorești să investești într-o cutie specială, mai există multe alte variante simple, de exemplu poți să cumperi o cutie de medicamente cu câțiva lei de la farmacia locală sau să folosești cutiile producătorului pentru ca bijuteriile să călătorească în siguranță.

 

Calatorind cu bijuterii

 Calatorind cu bijuterii

 

Dacă vrei ca lănțisoarele tale să nu se încurce, poți folosi paie de băut. Un lănțișor se trece printr-un pai și apoi se închide. Apoi poți pune paiele într-o cutie sau într-un prosop răsucit. Apropo de prosoape, poți pur și simplu să îți împăturești bijuteriile într-un ”prosop de transport”. Rapid, ușor și eficient!

O altă idee este să folosești o bucată de carton de care nu mai ai nevoie pe post de suport pentru cercei. Înfige cerceii în carton și închide-i în cealaltă parte.

Calatorind cu bijuterii

Sunt o muțime de variante pentru a-ți împacheta bijteriile, ai nevoie doar de creativitate și timp să îți gândești valiza în avans. Te sfătuim să nu lași operațiunea bagajul pe ultima sută de metri!

Dar în final, vacanțele sunt despre noi experiențe, relaxare și aventură așa că doar bucură-te de viață; nimănui nu îi va păsa dacă într-o zi decizi să apari fără bijuterii! Ține minte, uneori mai puțin e mai mult, chiar și atunci cand vine vorba de a-ți face bagajele.SalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalvează

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru