Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Floarea, muză pentru artişti la Galeria Florilor din Berlin

Publicat la data de 21 October 2016

 Dintotdeauna, florile, prin a lor frumuseţe sublimă, a parfumului cuceritor şi a simbolisticii, au o constituit o sursă inepuizabilă de inspiraţie pentru artiştii din toate domeniile, de la pictori și sculptori, până la arhitecți și designeri.    

 

 Târgul de flori din Berlin

 

Pornind de la capacitatea florilor de a fi muza artiştilor, nouă bloggeri și instagrammeri au fost invitaţi să creeze buchetul perfect în interpretarea artistică proprie. Ei au pornit de la una dintre cele trei teme ale evenimentului: Personal, Favoritele toamnei şi Iubire şi prietenie. Buchetele realizate au fost ulterior fotografiate şi expuse la Târgul de flori din Berlin, alături de fotografiile realizate pentru ca publicul să poată observa diferenţele subtile dintre buchetele reale şi poze.


În continuare vrem să vă prezentăm trei buchete care ne-au atras în mod deosebit atenţia la evenimentul din Berlin.

 

Alice M. Hyunh şi buchetul ei realizat în spiritul temei Iubire şi prietenie.

Alice M. Hyunh şi buchetul ei realizat în spiritul temei Iubire şi prietenie.

 

Alice a mizat pe puterea contrastelor şi a conceput buchetul în jurul nuanţelor de verde puternic ale frunzelor de eucalipt şi a florilor în nuanţe de violet. Datorită crinilor, lalelor şi a crizantemelor folosite, buchetul are per total un aspect nobil, elegant.

 

"Buchet pentru mama" realizat şi fotografiat de bloggeriţele nemţoaice Denise şi Desiree Kastull, care au ales tema Iubire şi prietenie.

"Buchet pentru mama" realizat şi fotografiat de bloggeriţele nemţoaice Denise şi Desiree Kastull, care au ales tema Iubire şi prietenie.

 

Bloggerițele Denise şi Desiree sunt două gemene cu gusturi similare; deşi au ales florile separat, amândouă şi-au imaginat un rezultat final foarte asemănător. Ele au ales flori delicate, care arată ca şi cum tocmai au fost culese de pe câmp. Gemenele, care sunt active în blogosfera de 8 ani, au dedicat acest buchet tuturor celor care au gusturi diferite de a lor, de exemplu mamei lor.

 

Buchet realizat şi fotografiat de Dustin Hanke

Buchet realizat şi fotografiat de Dustin Hanke

 

Dustin Hanke şi-a creat blogul Shiggers on streets la frageda vârsta de 14 ani. Au trecut şase ani de atunci, timp în care Dustin a strâns o grămada de fani.

Blogul lui Dustin nu este neaparăt despre modă, ci exprimă punctul de vedere personal al lui Dustin vis a vis de subiecte din domeniile frumuseţei, modei, călătoriilor şi stilului de viaţă.

Pentru că nu este sezonului bujorilor, floare lui preferată, Dustin şi-a compus buchetul din crini, crizanteme şi frunze verzi. Dustin spune că deşi s-a distrat creând buchetul, a luat în serios fiecare detaliu, dorindu-şi ca aspectul final să fie ireproşabil.

Care e preferatul tău?

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru