Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Get the look: Audrey Hepburn

Publicat la data de 03 November 2016

Micuţa rochie neagră, şiragul de perle sau sprâncenele groase sunt doar câteva dintre elementele sofisticate cu care majoritatea dintre noi o asociem pe Audrey Hepburn, chiar şi persoanele care nu au avut ocazia deocamdată să o vadă într-un film.

Audrey Hepburn looking fabulous

    

Stilul Audrey Hepburn a inspirat milioane de femei de pe întreg mapamondul şi este actual chiar şi în anul 2016. Ce face ţinutele purtate de celebra actriţă atât de memorabile? Faptul că, în principal conţin elemente simple, astfel că pot fi purtate de oricine, nu degeaba o sintagmă celebră spune că *simplitatea este sofisticare extremă*. De asemenea, hainele alese de Audrey sunt confortabile, milioane de femei urmându-i exemplu purtând piese precum balerini, maletă şi pantaloni crop.

Astazi, datorită ofertei bogate din magazinele de haine şi accesorii, poţi crea şi tu ţinute inspirate de stilul Audrey pentru seară sau pentru zi, ţinute care să fure ochii oricui!

    

Audrey Helpburn with the Atlantis Earrings

Un look perfect: Audrey Hepburn "purtând" cerceii Atlantis. Sursă: HQ-pictures.

 

Noi îţi venim în ajutor cu bijuteriile potrivite. Credem că ştii deja că fără accesorii, o ţinută are un aspect neterminat si nepersonalizat, iar în colecţiile noastre vei găsi cu siguranţă bijuteriile pe care le-ar fi purtat şi Audrey Hepburn, de exemplu colierul White Siren sau cerceii Atlantis.

 

Colierul White Siren

    Colierul White Siren

Combină aceste piese cu micuţa rochie neagră şi un coc înalt pentru a fi cea mai ravisantă apariție de la o petrecere sau, de ce nu, cu o fusta midi cloş, balerini şi o cămaşă albă pentru o apariţie extrem de elegantă de zi cu zi.

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru