Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Trend alert: nebunie în roz

Publicat la data de 04 June 2017

Pe măsura ce zilele devin mai calde, noi simțim nevoia să purtăm mai multă culoare și la fel ar trebui să faci și tu! E un fapt dovedit că atunci când porți nuanțe luminoase și optimiste, starea ta de spirit se îmbunătățește și îți vine să zâmbești mai des!

Cea mai trendy culoare a sezonului este rozul! Nu, nu este culoarea păpușilor Barbie și crede-mă oricine poate să o poarte! Acesta este cel mai bun lucru legat de roz, este o culoare disponibila într-o pleiadă de nuanțe fascinante astfel că este imposibil să nu găsești nuanța de roz care să te avantajeze.

Persoanele cu piele deschisă ar trebui să opteze pentru nuanțe de roz pastel, iar persoanelor brunete li se potrivesc mai bine nuanțele de roz puternic precum fuchsia și magenta. De asemenea, rozul este acceptat în (aproape) toate situațiile sociale: poți să porți roz la școală, la sală, dar și la cea mai extravagantă nuntă.

Spring Florals - House of Treasure 6

 

Dacă vorbele nu sunt suficient de convingătoare, aruncă o privire pe această ținută stilată și inspirațională creată de Anyasdesign pe platforma Polyvore. Da, rozul poate arăta extrem de sofisticat așa că merită să îi dai o șansă!

Când vine vorba de a asorta această culoare, noi îți recomandăm să o combini cu nuanțe asemănătoare precum roșu sau portocaliu. Da, îți sugerăm o combinație extrem de curajoasă, dar să nu te miri dacă ajungi pe lista celor mai bine îmbracate femei! Dacă nu îți plac ținutele îndrăznețe, nu te îngrijora căci rozul arată la fel de bine și în combinație cu nuațe neutre precum negru, alb sau gri.

În ceea ce privește accesoriile și bijuteriile, care adaugă aceea tușă personală oricărei ținute, noi îți recomandăm să alegi piese luminoase în culori contrastante precum verde și albastru, de exemplu cerceii Ocean Deep într-o nuanță de albastru profund sau brățara multicoloră Solaris. Efectul final îi va cuceri pe toți din jur și nu trebuie să fii surprinsă cand fetele vor începe să îți copieze stilul!

Care este modul tău preferat de a purta roz?

SalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalvează

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru