Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Top 7 recomandări de conturi minimaliste de Instagram

Publicat la data de 16 August 2017

"Simplitatea este sofisticare extremă", așa-i? Probabil ai auzit zicala aceasta de prea multe ori deja, dar există un motiv întemeiat pentru care este atât de folosită. Lucrurile simple cu forme și linii simple sunt mai plăcute pentru ochi, mai blânde cu mintea noastră și emană un inefabil șarm și o eleganță aparte.

 

Da, suntem minimaliști și credem în simplificarea vieții noastre copleșitoare de zi cu zi. Studiile arată ca spațiile goale, ordonate cresc productivitatea și creativitatea. Și ce mod mai bun de a începe să îți simplifici viața dacă nu cu spațiul în care locuiești și lucrezi?

 

Când vine vorba despre a ne găsi inspirația, ne place sa apelăm la Instagram așa că iată conturile noastre minimaliste favorite, pe care merită să începi să le urmărești chiar astăzi:

 

1. @minimaliststyle

 

 

Acest cont este definiția minimalismului! Fotografii în tonuri neutre, care conțin doar esențialul, fără obiecte parazite! Bonus: poți să le comanzi creațiile din magazinul online.

 

2. @amberinterior

 

 

Amber Lewis este mama, soție,  bloggeriță și designer căreia îi place să își răsfețe urmăritorii cu fotografii ale interioarelor curate, luminoase în care predomină albul. În acest moment ne dorim extrem de tare una dintre bucătariile ei decorate cu marmură!

 

3. @loopdesignstudio

 

 

Dacă te gândești să îți redecorezi locuința, este obligatoriu să arunci măcar o privire la galeria de imagini Loop Studio! Ei produc obiecte decorative stilate și moderne care te vor ajuta să îți creezi casa visurilor, care îi va face pe toți prietenii tăi să te invidieze în secret!

 

4. @simple.form

 

 

Încă un magazin online cu o galerie de imagini alese pe sprânceană pe care o găsim de-a dreptul inspirațională! Dacă ești fan al design-urilor japoneze sau scandinave simple, atunci @simple.form merită să îi devii urmăritor!

 

5. @minimalistagrams

 

 

Arhitectură, design, un strop de modă, natură și mult mai mult decât atât așteaptă să fie descoperite pe acest cont! Totul în cea mai pură formă minimalistă.

 

6. @minimalissimo

 

 

 

Știai că există o revistă dedicată curentului minimalist? Nici noi nu știam până nu am găsit contul lor genial de Instagram și ne bucurăm că stilul nostru preferat primește aprecierea care i se cuvine.

 

7. @minimalsource

 

 

 

O decizie a fost luată. Ni s-a umplut paharul, @minimalsource a fost ultima ”picătură” inspiraționalü. Casele noastre vor fi redecorate în stil minimalist de urgență!

 

Care este contul tău minimalist favorit?

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru