Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Trend Alert: Inelele Statement

Publicat la data de 16 August 2017

În plin sezon estival se poartă outfit-urile feminine, dar și accesoriile pline de stil, care le adaugă un aer extravagant. Între acestea, inelele statement au devenit un item must-have pentru orice tinută în trend.

Bijuteriile prețioase au fost dintotdeauna atuul femeilor, iar dintre aceste podoabe se remarcă în special modelele de inele cu cristale, elegante și pline de rafinament. Acestea accesorizează perfect un outfit de zi și un look fresh, rezultatul fiind o apariție fermecătoare.

 

Inelul Venus

 

Cum porți inelele statement

Te caracterizează stilul boem? Ei bine, și eu ador ținutele cu un aer romantic, așadar sunt alegerea perfectă pentru un accesoriu opulent. Dacă îți place să ieși în evidență prin accesorii fine, acum ai ocazia ideală de a-ți etala bijuteriile preferate.

 

Inelul Sin

 

Eu ador inelele cu un aer aparte și deja mi-am găsit două modele atrăgătoare, ușor de purtat în timpul zilei, dar și seara, la un cocktail extravagant. Aceste accesorii mi-au oferit un aer exotic și un plus de atitudine.

Am ales modele diferite, ușor de combinat fără a face vreo greșeală de stil. Ambele inele au aceași nuanță, sunt ornate cu cristale zirconiu, placate cu platină și mi-au întregit de minune rochia din timpul zilei.

  

A modern fashionista

 

Mi-am completat ținuta cu o coafură naturală, un ruj colorat și multă bună dispoziție. Accesoriile bine alese transformă atât de ușor o ținută simplă într-una cu efect wow!

  

Inelul Venus

 

Vouă vă plac bijuteriile extravagante?

 

Despre autor: Dintotdeauna pasionată de moda și frumos, Cristina a absolvit UNARTE Bucuresti, Secția Modă și a creat blogul de fashion și lifestyle , Diary of a modern fashionista, pe care îl poți vedea la amodernfashionista.com O poți urmări pe Facebook aici și pe Instagram aici.

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru