Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Trendurile anului 2017 în materie de bijuterii de nuntă

Publicat la data de 13 July 2017

Vara, anotimpul zilelor însorite nesfârșite, a vacanțelor și... a nunților! Dacă te numeri printre norocoasele care își vor pune pirostriile anul acesta, știm că trebuie să rezolvi o mulțime de lucruri. Nu te vom învăța cum să alegi o locație sau o trupă, dar îți vom da câteva sfaturi în domeniul la care ne pricepem cel mai bine: bijuteriile!

 

Așa că hai să vedem împreună care sunt trendurile în materie de bijuterii în anul 2017 și pe care ar trebui să le alegi în funcție de personalitatea ta:

 

 

Cerceii statement

Tendințele generale se aplică și în materie de nunți, astfel că dacă îți place să fii în pas cu moda, atunci cu siguranță trebuie să porți o pereche de cercei care să capteze privirile tuturor! Superbii noștri cercei Singularity sunt perfecți pentru această ocazie!

Wedding jewellery trends.

Inele de cocktail

Am văzut acest trend la Oscar de la Renta și Jim Hjelm. Dacă rochia ta are multe detalii de suprafață, precum dantela dimensională sau broderie bogată, această tendință este perfectă pentru tine! Inelul de cocktail, precum Venus Red, îți va pune rochia în valoare fără ca întreaga apariție să pară exagerată.

Wedding jewellery trends.

 

Colierul chocker

Dacă ai gât și umeri frumoși și rochia ta este fără bretele sau are un decolteu adânc, atunci poți să porți un colier chocker sau un lanțișor scurt la baza gâtului. Colierul Nu-mă-uita cu florile și stralucirea sa delicată este perfect pentru o zi imposibil de uitat!

Wedding jewellery trends.

 

Bijuteriile delicate

Dacă îți place să te îmbraci într-un stil clasic sau cuminte, alegerea potrivită pentru tine sunt accesoriile fine, care sunt subtile, dar memorabile. Credem că cerceii Muse și cerceii Duality sunt perfecți pentru stilul și personalitatea ta!

Wedding jewellery trends.

Wedding jewellery trends.

Așa că iată-le, acestea sunt trendurile majore ale anului 2017 în materie de bijuterii pentru nuntă.

Când vine vorba despre culoare, majoritatea mireselor aleg accesorii albe. Ele te vor ajuta să obții acel look bine închegat care expiră o eleganță clasică. În același timp, dacă ai o personalitate efervescentă și îți place să ieși în evidență or dacă mereu te-ai aflat cu un pas înaintea tendințelor, te încurajam să porți accesorii în culorile pietrelor prețioase. Contrastul dintre pielea ta, rochia și culoarea saturată a bijuteriilor îți va fascina toți invitații și evident mirele!

În final însă, nu e vorba despre tendințe și sfaturile stiliștilor, ci despre a fi loială gusturilor și preferințelor tale. Poartă lucruri care nu numai că te fac să arăți bine, dar te fac să te și simți bine.

 

Despre autor: Bianca a fost dintotdeauna pasionată de scris și de frumos, astfel că a absolvit Facultatea de Jurnalism și și-a creat blogul de modă și frumusețe, The Rhythm of Heels, pe care îl poți vedea la therhythmofheels.wordpress.com. O poți urmări pe Facebook aici și pe Instagram aici.

SalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalveazăSalvează

Citește mai multe articole

0 comentarii

Comentariu

Toate comentariile sunt verificate înaintea postării

.

Caută în magazinul nostru