Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Politica de confidențialitate

S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L., denumită generic în cele ce urmează și COSMA & STRACIUC DESIGNS, în calitate de proprietar, autor, administrator al website-ului houseoftreasure.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către tine atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, după cum e specificat în  prezenta Politică de confidențialitate.


Utilizarea acestui website de către tine implică acceptarea ta explicită a termenilor și condițiilor, și politicii de confidențialitate, iar acestea reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.


COSMA & STRACIUC DESIGNS își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului houseoftreasure.ro, precum și prezenta Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără a fi necesara o  notificare în prealabil. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și condițiile pe care le-ai acceptat prin utilizarea serviciilor noastre sau a website-ului houseoftreasure.ro.


Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru toate website-urile sub administrarea firmei COSMA & STRACIUC DESIGNS și pentru care S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator, dar și pentru aplicațiile de tip eCommerce integrate în rețele social media precum Facebook sau Instagram. Toate aceste website-uri și aplicații (în forma lor actuală sau cum vor fi modificate ulterior) precum si website-ul houseoftreasure.ro vor fi denumite generic, în mod individual sau colectiv, Site și/sau Site-uri în cele ce urmează.


În cadrul acestui text, cuvintele ce folosesc genul masculin includ si genul feminin, si viceversa, iar cuvintele la singular vor include și pluralul, și viceversa.

 

Definiții

1. date cu caracter personal - se referă la orice informații cu referire la o persoană fizică identificată sau o persoana fizica identificabilă; o persoană identificabilă poate fi identificată, direct sau indirect, în mod special prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;


2. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea;

3. stocarea – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

4. sistem de evidență a datelor cu caracter personal – orice structura organizată de date cu caracter personal, accesibilă, potrivit unor criterii determinate, indiferent dacă această structură este organizată în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizată după criterii funcționale ori geografice;


5. operator – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

6. terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, alta decât persoana vizată, operatorul ori persoana împuternicită sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date;

7. destinatar – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, căreia îi sunt dezvăluite date, indiferent dacă este sau nu terț; autoritățile publice cărora li se comunică date în cadrul unei competențe speciale de anchetă nu vor fi considerate destinatari;


8. date anonime – date care, datorită originii sau modalității specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoană identificată sau identificabilă;


9. date de tip “business contact” – date care includ numele, funcția, adresa de business, numărul de telefon sau adresa email a unui angajat al unei organizații, în această calitate. Datele tip “business contact” nu intră în categoria datelor cu caracter personal;

10. date statistice – date care au fost obținute ca urmare a prelucrării de către operator a datelor cu caracter personal, dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane și sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice și/sau de informare, promovare.


    Colectarea datelor cu caracter personal

    SC COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L are posibilitatea de a colecta de la tine date cu caracter personal, însă doar cu acordul tău explicit și dacă ni le furnizezi în mod voluntar.

    Prin formularul de înregistrare accesibil pe site-ul www.houseoftreasure.ro sau Facebook, vei completa informații prin care vei putea fi identificat sau prin care te vom putea contacta, acestea fiind din categoria datelor cu caracter personal.

    Pentru ce scopuri folosim datele cu caracter personal colectate?

    • Pentru a livra servicii precum oferte, știri, evenimentele sau articolele pe care le-ai cerut sau achiziționat;
    • Pentru a ne asigura că site-ul nostru  este relevant nevoilor tale;
    • Pentru a putea publica  și realiza conținutul cel mai relevant pentru tine;
    • Pentru a-ți asigura accesul neîngrădit la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L colectează informații și le transformă în date statistice referitoare la ce pagini accesezi în interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. S.C COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L își rezervă dreptul de a utiliza în cadrul Site-urilor cookie-uri, stocând temporar date cu caracter personal în următoarele scopuri:
    • Pentru a spori securitatea accesului;
    • Pentru a spori accesărileși pentru  vă oferi un serviciu cât mai bun și relevant.

    Pentru mai multe detalii, citește Politica de Cookies.


    În diferite secțiuni din Site, ai ocazia de a ne trimite un mesaj email sau Facebook. Așadar, adresa ta de email va fi folosită pentru a-ți trimite un răspuns mesajului tău și în comunicări ulterioare. De asemenea, în cazul în care ne contactezi prin aplicația de Facebook messenger integrată pe site, ne rezervăm dreptul de a-ți răspunde și de a continua comunicarea pe acest canal. Adresa ta de email și numele furnizat intră în categoria datelor cu caracter personal, iar S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv în a le furniza unor terți, având acceptul dumneavoastră.


    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. are dreptul de a dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. și ale site-urilor sale web, sau (c) acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.


    În cazul în care vom fi solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau în cazul în care ne va fi permis acest lucru, vom furniza doar datele strict necesare îndeplinirii scopului solicitării.

    Formularele de plată online prezentate dumneavoastră atunci când efectuați o tranzacție eCommerce pe unul din website-urile comercianților web care folosesc modulele de plată utilizate de Site-ul houseoftreasure.ro se vor completa cu toate informațiile solicitate obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.


    Pe Site-ul houseoftreasure.ro folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

    • pentru a factura produselor și, sau a serviciilor comandate de tine;
    • livrării acestora.


    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. nu colectează date pentru plățile online. Plățile online sunt efectuate prin servicii de tip “third party” precum PayU și PayPal.
    Datele cu caracter personal vor putea fi divulgate fără consimțământul tău în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari: Băncile implicate în plătile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, către instituțiile abilitate.


    Prin continuarea tranzacției eCommerce prin intermediul Site-ului houseoftreasure.ro îți exprimi în mod expres consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat de către S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L., în calitatea acestuia de operator de date cu caracter personal înregistrat la ANSPDCP.

     

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

     

    Utilizarea datelor statistice și datelor anonime

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul de a folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator pentru următoarele cazuri:

    • pentru a efectuarealizării de informări;
    • pentru a efectua  analize sau rapoarte;
    • pentru a publica, promova, oferta produsele/serviciile oferite de către S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.

    Securitatea datelor colectate

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. utilizează metode și tehnologii de securitate, împreună cu politici de securizare IT și de comportament aplicate salariaților și proceduri de lucru, inclusiv de control și audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale în vigoare.


    Serverele pe care Site-urile sunt găzduite sunt administrate prin servicii competente de tip “third party” precum Shopify. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a îți proteja datele cu caracter personal colectate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de către S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. este periodic analizată și modernizată din punctul de vedere al securității.


    Legături externe

    În cadrul site-ului nostru pot apărea și linkuri spre alte website-uri, in afara controlului S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L., website-uri care credem că le vei găsi utile. În cazul în care alegi să accesezi aceste linkuri, vei accesa/vizita website-uri care pot avea o politică de confidențialitate diferită de cele ale S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.


    Minori

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumpărate de către minori. S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul de avinde sau încasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar numai în cazul în care acestea sunt achiziționate de către un adult. Dacă ești minor și accesezi site-ul nostru, poți să o faci doar dacă ești în compania sau supravechereaa unui părinte sau a tutorelui legal.


    Impunerea acestei Politici de confidențialitate

    Dacă ai întrebări legate Politica de confidențialitate sau dorești să fii informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. și care vă privesc direct, te rugăm să ne contactactezi.


    Termeni și condiții de utilizare

    Te rugăm să vizitezi și secțiunea Termeni și Condiții și Politica de Cookies pentru a fi informat pe deplin despre funcționarea site-ului nostru.


    Legislație

    Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecatorească din raza teritorial-administrativă unde se găsește sediul S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.


    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.

    Site-ul și magazinul online www.houseoftreasure. ro aparțin și sunt întreținute de S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.
    Adresa: Oradea, Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 1/C, jud. Bihor
    Cod unic de identificare: 35864263
    Nr. Registrul Comerțului: J5/669/2016
    A.N.S.P.D.C.P: 0019014
    Magazinul online: www.houseoftreasure.ro
    Număr de telefon: +40 744815011
    Adresă de e-mail: office@houseoftreasure.ro

    Caută în magazinul nostru