Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Întrebări frecvente

Cum se efectuază livrarea produselor?

De îndată ce am comfirmat comanda, îți vom pregăti pachetul cu grijă (în maxim două zile lucrătoare). Când e gata, un reprezentant al firmei de curierat Fan Curier va trece pe la noi să-l ridice pentru a ți-l aduce cu promptitudine și în siguranță.

De îndată ce bijuteriile tale sunt în drum spre tine, îți vom trimite un email cu codul de tracking pentru ca tu să poți vedea unde este pachetul tău. De îndată ce pachetul ajunde în orașul tău, curierul te va suna la numarul de telefon care ni l-ai dat pentru a stabili când poate trece pe la tine.

În mod normal, transportul va costa 20 lei. Pentru achiziții de peste 250 lei, îți oferim livrarea gratuită.

 

Cum pot înapoia produsele comandate?

Dacă te-ai răzgandit și vrei să returnezi sau să schimbi un produs, nu e nici o problemă. Ai 14 zile de la data achiziției pentru a ne trimite pachetul înapoi ca să îl schimbăm sau să-ți returnăm banii. Iar dacă achiziția ta a fost de peste 250 lei, îți oferim returul gratuit!

Procedura de returnare e foarte simplă:

 

Pasul 1

Ne trimiți un email la adresa office@houseoftreasure.ro cu informațiile de care avem nevoie pentru a face returul:
 • Numele tău complet (așa cum apare în buletin);
 • Numărul de factură al articolului care vrei să-l returnezi;
 • Numărul de telefon;
 • Adresa completă de unde curierul va ridica pachetul pentru a ni-l aduce înapoi;
 • Contul bancar în care putem să îți returnăm contravaloarea bijuteriilor returnate.

  Asigură-te că toate aceste date sunt corecte! Avem nevoie de ele pentru a efectua cu succes returnarea.

  Alternativ, ne poți suna la numărul +40 (0) 771549223 de Luni până Vineri între orele 10:00 și 17:00 pentru a ne furniza informațiile de mai sus.

   

  Pasul 2

  Un reprezentat de la Fan Curier va trece pe la tine să ridice coletul, la adresa pe care ai indicat-o la Pasul 1. Nu-ți face griji dacă nu ești acasă, curierul te va suna să se asigure că vă coordonați.

  Nu uita să returnezi bijuteriile în cutia originală și însoțite de actele pe care le-ai primit la livrare!

  Dacă te încadrezi pentru returul gratis, plata se va face la destinație iar noi vom acoperi aceste costuri de transport.

   

  Pasul 3

  De îndată ce am primit înapoi pachetul, vom confirma prin email că l-am recepționat și totul este în regulă. În decurs de 14 zile, îți vom transfera contravaloarea produselor returnate în cont, sau le vom schimba cu alte modele și mărimi dacă asta îți dorești.

   

  Cum pot să achit comanda?

  Ramburs

  Când faci cumpărături la noi, poți să plătești în numerar contravaloarea comenzii, direct la curier, la preluarea coletului.

   

  Transfer Bancar (Online)

  Poți, de asemenea, să platești și prin serviciul de Internet Banking sau Mobile Banking. Dacă ai ales această opțiune, îți vom trimite un email cu detaliile comenzii, factura și datele noastre bancare de îndată ce am confirmat comanda.


  Produsele comandate de tine vor fi rezervate 5 zile, timp necesar pentru transferul plății în contul nostru. După 5 zile, dacă plata nu a fost înregistrată, vom elibera produsele pentru alți cumpărători.


  SC COSMA & STRACIUC DESIGNS SRL
  Contul nostru de RON:
  IBAN: IBAN RO08INGB0000999905817275
  BANCA: ING BANK ORADEA

   

  PayPal™ (EUR)

  Poți să plătești ONLINE prin PayPal™ în Euro. Dacă alegi această metodă de plată, vei primi o cerere de plată PayPal cu intrucțiuni via email.

  Piesele comandate de tine vor fi rezervate 5 zile, timp necesar pentru transferul plății în contul nostru. Află cum poți să îți faci un cont PayPal aici.

   

  Cum ne găsești?

  Ai vreo întrebare sau vrei să plasezi o comandă? Ne găsești oricând la numărul de telefon +40 (0) 771549223 sau via email scriindu-ne la office@houseoftreasure.ro
  Alternativ, lasă-ne un mesaj în formularul de aici și te vom contacta cât de curând. 

  Caută în magazinul nostru