Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Jewellery Curation

La House of Treasure, ne străduim să îți aducem cele mai rafinate bijuterii, alese prin procesul nostru minuțios de curation (eng.) - același proces prin care galeriile și muzeele selecționează și împart operele de artă în colecții. Asta înseamnă că atunci când faci cumpărături de la noi, vei avea parte doar de piesele cele mai distinse. Cum facem asta?

 

1. Curation înseamnă selecție.

Vom alege întotdeauna calitatea în detrimentul cantității. Pentru a-ți aduce piesele cele mai rafinate, ne vom concentra doar pe 50 de produse la un moment dat.

 

2. Curation înseamnă context.

Îți vom reda poveștile din spatele bijuteriilor noastre, astfel încât să poți găsi piesele care rezonează cel mai bine cu stilul și cu personalitatea ta.

 

3. Curation înseamnă aranjare.

Vom aranja bijuteriile noastre în colecții pentru a te inspira să le combini în moduri ingenioase, împletind armonios ultimele tendințe cu piese clasice pentru a-ți exprima unicitatea.

 

4. Curation înseamnă organizarea întregului.

Ne vom asigura că deși ne limităm catalogul de produse la 50 de articole, vei găsi suficientă diversitate de stil pentru a se potrivi gusturilor și personalității tale.

 

5. Curation înseamnă expertiză.

Deoarece experții noștri în bijuterii vor selecționa cu atenție fiecare piesă în parte, tu poți face cumpărături liniștită știind că fiecare bijuterie din magazinul nostru îți oferă calitate și bun gust.

 

6. Curation înseamnă actualizare.

Pe masură ce anotimpurile trec și gusturile se schimbă, vom actualiza selecția noastră de bijuterii. Astfel, vei fi mereu surprinsă de ceva nou când vizitezi în magazinul virtual House of Treasure.

 

Curation (Curatoriatul) - este o practică artistică, conceptuală, și un domeniu important în arta contemporană și în filozofia marilor muzee ale lumii, dar și în cultura contemporană în general. Curatoriatul poate fi definit ca prezentarea și organizarea artei, a imaginilor și tuturor celelalte tipuri de prezentare publică a artefactelor culturale și estetice într-o varietate de spații și contexte sociale, fizice cât și digitale.

Caută în magazinul nostru