Livrare și Retur gratis de la 250lei.

Termeni și condiții

La House of Treasure vrem să te bucuri de o experiență cât mai placută la cumpărături, și de aceea, pentru a face lucrurile să funționeze ca pe roate te rugăm să citești cu atenție Termenii și Condițiile de mai jos. Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor Termeni și Condiții.


S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L  funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.


Site-ul și magazinul online www.houseoftreasure. ro aparțin și sunt întreținute de S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.
Adresa: Oradea, Str. Mihail Kogălniceanu, Nr. 1/C, jud. Bihor
Cod unic de identificare: 35864263
Nr. Registrul Comerțului: J5/669/2016
A.N.S.P.D.C.P: 0019014
Magazinul online: www.houseoftreasure.ro
Număr de telefon: +40 744815011
Adresă de e-mail: office@houseoftreasure.ro


S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L  (“noi”) vă oferă accesul la site-ul și utilizarea site-ului www.houseoftreasure.ro (“site-ul”) și a profilelor social media sau bloguri asociate brandului House of Treasure, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni și condiții (“Termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obținerea sau achiziționarea oricărui produs, conținut, date, materiale, informații sau servicii prin intermediul site-ului nostru, ești de acord să respecți acești Termeni și Condiții. 

 

A. Utilizarea site-ului House of Treasure

1. Obligațiile tale de înregistrare

Ca utilizator al acestui serviciu ești de acord să furnizezi informații adevărate, corecte, actuale și complete despre tine, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și ești de acord să furnizezi aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm că nu respecți această obligație, ne rezervăm dreptul să iți blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

La înregistrare va fi necesar să îți alegi un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Ești de acord cu responsabilitatea de a păstra în siguranță parola de acces ca membru al acestui site precum și orice activitate desfășurată sub numele tău de utilizator să fie în integral responsabilitatea ta personală.

Orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator va fi semnalată imediat staff-ului House of Treasure.

Ești de acord că responsabilitatea pentru pentru menținerea caracterului secret al parolei tale, al informațiilor privind autentificarea și al contului îți revine ție. Vei fi tras la răspundere financiar în cazul în care cineva utilizează parola și informațiile tale de autentificare de pe site-ul nostru. Responsabilitatea deplină îți revine ție pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul tău.

S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul de a folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declari și garantezi că toate informațiile furnizate de tine sunt adevărate și exacte. Informațiile precum adresa de livrare și numele tău sunt vitale pentru a putea executa comanda. În cazul în care ne furnizezi adresa de livrare greșită, ești responsabil cu plata returului coletului.

  2. Limitarea răspunderii

  S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice preț ori detaliu afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a retrage anumite produse din magazinul online din cauza unor probleme de calitate sau de orice altă natură ce pot apărea pe parcurs.

   

  3. Copyright

  Tot conținutul siteului www.houseoftreasure.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, si alte date-  aparține S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei S.C COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

   

  B. Produse și servicii

  Termenii și condițiile generale de vânzare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Vânzătorul, societate comercială S.C  COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.,  prin intermediul magazinului online www.houseoftreasure.ro, sau a extensiilor platformei House of Treasure de eCommerce integrate în rețele sociale precum Facebook sau Instagram.

   

  1. Efectuarea comenzii

  Prin luarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.houseoftreasure.ro ești de acord cu forma de comunicare (telefonic, email sau online) prin care S.C COSMA & STRACIUC DESIGNS iși etalează operațiunile.


  După efectuarea comenzii pe site, vei primi confirmarea comenzii via email. Finalizarea comenzii pe site-ul houseoftreasure.ro și confirmarea acesteia prin email constituie finalizarea contractului.


  Ne rezervăm dreptul de a confirma telefonic sau prin email comanda înainte de a trimite coletul. În acest caz trebuie să confirmi comanda în decurs de 3 zile, iar în caz contrar comanda va fi amânată.


  2. Politica de prețuri

  Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă. Îți vom emite o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația ta este să furnizezi toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.


  Produsele furnizate de S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. sunt noi și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală conform legislației în vigoare. Produsele corespund cu informațiile și descrierile prezentate pe website, iar imaginile publicate sunt imaginile reale ale produselor comercializate.


  Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi aceelași cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă, sau în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit/debit, acest preț va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.


   3. Livrarea și plata produselor

   Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea, cu exceția cazurilor în care ai optat pentru plata la livrare.


   Plata produselor comandate de pe websiteul www.houseoftreasure.ro, conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans sau în momentul livrării produselor. S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.


   Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar, cu cardul sau prin PayPal. S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul de a solicita ca dovada plății să fie trimisă la S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. la adresa de email office@houseoftreasure.ro. Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau partială în avans.


   Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul cărții de credit online. În acest caz, S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. va solicita prestatorului de plăți electronice confirmarea securității si validității tranzacției și va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor, această verificare putând duce chiar la anularea comenzii din motive de securitate.


   Transportul se va face prin serviciul de curierat Fan Courier.


   Prețul produselor este cel afișat pe site și este în RON.


   S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul să ceară o confirmare telefonică sau prin email în cazul în cazul în care consideră că este necesar. În cazul în care nu te găsim la adresa furnizată de tine la finalizarea comenzii pe site, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni cel puțin o dată, cel mult de 3 ori, caz în care comanda va fi anulată și produsul se va returna la sediu, clientul urmând să suporte costurile livrări eșuate. Dacă clientul solicită o nouă livrare în decurs de 7 zile, o aceasta va fi efectuată urmând ca clientul să suporte toate costurile livrării, indiferent de valoarea produselor.


   Finalizarea comenzii pe site-ul www.houseoftreasure.ro și confirmarea comenzii via email constituie contract de vânzare-cumpărare conform legislației române în vigoare. Îți exprimi acordul explicit prin confirmarea comenzii.
    

   4. Condiții de returnare  

   Ai posibilitatea de a denunța unilateral contractul (achiziția online) fără penalități și fără a invoca un motiv anume în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor in condițiile dipozițiilor O.G. 34/2014- privind dreptul consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, numai în scris prin notificare via email și poți returna produsul/produsele în același termen de 14 zile.


   Data primirii- respectiv a recepționării produselor este data preluării acestora de la reprezentantul firmei de curierat, dovada ei făcându-se cu documentația de livrare înmânată de curier.


   Returnarea produselor se face pe cheltuiala ta la adresa menționată în secțiunea ce prevede procedura de retur și tot prin aceelași mijloc de transport prin care s-a făcut expedierea.


   S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare alese de tine în 14 zile lucrătoare. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport care vor fi suportate de către tine.


   În cazul înapoierii contravalorii produselor, aceasta se va face de către S.C.  COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.în termen de 14 zile lucrătoare de la data livrării coletului în contul specificat de S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.


   Returnarea integrală a contravalorii produselor comandate și achitate, precum și înlocuirea produselor se va face numai în cazul în care produsele sunt în stare perfectă, ambalajul acestora este complet, etichetele însoțesc produsele și nu prezintă deteriorări. Deteriorarea produselor cauzată de tine sau de folosirea necorespunzătoare a produsului va fi suportată de către tine.


   Potrivit dispoziției art. 16, lit. c. din O.G. 34/2014 - sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15, în ceea ce privește contractele la distanță, furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de tine sau personalizate în mod clar.

    

   5. Garanție

   Toate produsele House of Treasure se beneficiază de Garanție timp de 1 an de zile de la momentul intrării în posesia dvs.


   În cazul în care un produs se defectează din cauza defectelor de fabricație, în decurs de 1 an de zile, ne asumăm una din următoarele obligații, în funcție de natura defectului și de stocul existent:

   1. de a înlocui produsul deteriorat;
   2. de a repara produsul deteriorat;
   3. de a returna contravaloarea produsului deteriorat.
    Perioada de garanție a produselor House of Treasure este de 1 an de la data achiziției.
    Garanția se acordă pentru nerespectarea caracteristicilor produsului și pentru defecțiuni ascunse de fabricație.
     

    6. Răspundere

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care tu sau orice terță persoană le poți suferi ca rezultat al îndeplinirii de către S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. a oricărei din obligațiile noastre conform comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.


    S.C COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. nu poate fi făcut responsabil de conținutul coletelor expediate decât dacă există document încheiat între TINE și reprezentantul curierului care a efectuat livrarea.

     

    7. Litigii, Legea aplicabilă, Jurisdicție

    Prezentul contract este supus legislației române. Orice litigii născute din interpretarea și executarea acestui contract se vor soluționa în primul rând pe cale amiabilă, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente de la sediul S.C COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L.


    Versiunea tipărită a acestor Termeni și Condiții, a Termenilor prin referire (Politica de Confidențialitate, Politica despre Cookies) și a tuturor textelor integrate acestui acord precum și a oricărei notificări dată în formă electronică va fi admisibila în procedura judiciară în cazul unui litigiu și va fi supusă acelorași condiții ca a oricăror acte comerciale sau consemnări  în formă tipărite.


    Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.houseoftreasure.ro, afectarea performanțelor acestuia se consideră tentativă de fraudare.


    8. Prevederi finale și tranzitorii

    S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment și fără a te notifica prealabil astfel că ești responsabil de a revizui acești Termeni și Condiții periodic. Folosirea continuă a site-ului nostru, după apariția unei modificări înseamnă acceptarea ta tacită a Termenilor și Condițiilor modificate.


    Deasemenea, nu poți transfera, delega sau cesiona drepturile sau obligațiile tale din cuprinsul acestor Termeni și Condiții.


    Termenii prin referire adică Politica de Confidențialitate, Politica despre Cookies precum și a tuturor textelor fac parte din acești Termeni și Condiții și reprezintă înțelegerea dintre tine și S.C. COSMA & STRACIUC DESIGNS S.R.L. și în deplinătatea lor.


    Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului www.houseoftreasure.ro, echipa HoT îți urează spor la shopping!

    Caută în magazinul nostru